'Fijn dat je er bent!'

Fijn dat je er bent!

Basisschool Klippeholm staat in de wijk Bornholm in Hoofddorp. Klippeholm is een Deense naam en betekent klippen- of rotseiland. Onze school heeft ongeveer 400 leerlingen en heeft twee locaties. Naast het hoofdgebouw, tegenover het speelveld, staat een dependance waar groepen 5 en 6 zijn gehuisvest. De school is omringd door een uitdagend speelplein met veel speelmogelijkheden, waar onze leerlingen naar hartenlust kunnen spelen en bewegen. 

Op onze warme en persoonlijke school is er overzicht en rust. We zijn een plek waar je jezelf kunt zijn, waar we op een respectvolle manier met elkaar omgaan en rekening houden met de wereld om ons heen. De school heeft een katholieke grondslag, waar ruimte en respect is voor andere opvattingen. 

Op basisschool Klippeholm streven we naar het beste onderwijs voor elk kind, op de manier dat bij het kind past. Naast de vastgestelde wettelijke leerdoelen, zetten wij graag een stapje extra door aanvullende onderwijsdoelstellingen. Onze onderzoekende en gespecialiseerde leerkrachten houden zich elke dag bezig met het verrijken en verbeteren van het onderwijs, passend bij de technologische ontwikkelingen van de 21e-eeuw. Met een gevarieerd en eigentijds aanbod creëren we een uitdagende leeromgeving. 

Persoonlijke aandacht, bewegend leren en duurzaamheid staan bij ons centraal. Onderwijs dat leerlingen prikkelt, nieuwsgierig maakt, betrekt en motiveert. We leren zelfstandig, groepsdoorbrekend, en samen.